Acasa
Despre noi
Proiecte
Servicii
Arhiva
Parteneri
Media
Contact

Evenimente
  • No events.

Links
Adventure Camps
Crim Tabere
Federatia Romana de Speologie
Fonduri UE
La Foulee Blanche
Specialisti in tabere
Tabara Suncuius

Vanzari

Pesteri din Romania   
un tezaur care merita… 2D/3D

Fotografi renumiti va prezinta o colectie de imagini din pesteri si zone carstice, inclusiv intr-o spectaculoasa redare tridimensionala (vizibila cu ochelarii inclusi in album).

CARACTERISTICI ALBUM
Dimensiune: 24 x 31 cm, 160 pagini color
Hartie lucioasa de 150g, coperti cartonate si lacuite, aprox. 1,20 kg
Contine o pereche de ochelari 3D
Poze 2D si 3D (tridimensionale)
Texte in limbile romana si engleza
Pret: 100 lei 

De-ale lui BUSU’

Lucian Busu a inceput sa practice speologia din anul 1983, in 1984 devine membru al Clubului Silex Brasov, in 1993 al Clubului Focul Viu Bucuresti, iar in 1996 se stabileste la Oradea unde impreuna cu membrii Clubului Cristal Oradea continua explorarile subterane.
In peste 20 de ani  de speologie a colindat aproape toate zonele din Romania, unde se afla pesteri si calcare. A inceput cu imprejurimile Brasovului, in Persani, Piatra Craiului, Leaota, Bucegi, Postavaru, Piatra Mare ca mai apoi sa se indrepte spre Mehedinti, Valea Cernei, Tibles, Bihor, Padurea Craiului, Capatani, Cozia, Codru Moma, Poiana Rusca si multe alte masive.

Prin adancurile Carpatilor

“Gata! puteam sa cobor. Nu fara emotii mi-am scos lonja, mi-am deblocat apoi coboratorul si am pornit. Sub cele doua spituri din capatul corzii mi s-a deschis o bolta inverzita de muschi, sub o streasina de ferigi care se unduiau in adierea curentului de aer ce suia din adancuri. Racoarea si umezeala m-au patruns incet-incet, metru cu metru coborat, iar lumina de afara a apus mai repede decat m-am asteptat. Alunecam cu ochii tinta pe coborator si cu gandul la fundul avenului care era inca departe si ascuns in intuneric.”

Pret: 15 lei

 

 

 

CRIMEEA – Prin pesterile din nordul Marii Negre

In acesta carte, Busu prezinta aventurile celor 2 expeditii in Babugan si Chartyrdag, cu descrieri in stilul lui inconfundabil.

Pret: 10 lei