Acasa
Despre noi
Proiecte
Servicii
Arhiva
Parteneri
Media
Contact

Evenimente
  • No events.

Links
Adventure Camps
Crim Tabere
Federatia Romana de Speologie
Fonduri UE
La Foulee Blanche
Specialisti in tabere
Tabara Suncuius

« »

“Zapada si doage de lemn cu copiii la Foulee Blanche”

Centrul de Initiativa pentru Mediu Cluj-Napoca organizeaza pentru copiii cu varsta intre 10-12 ani participarea la  cea de-a 32-a editie a manifestarii “La Foulee Blanche”  ce se va desfasura in  statiunea Autrans (Franta) in perioada 20 – 24 ianuarie 2010. La Autrans  se organizeaza in fiecare an, “La Foulee Blanche” in amintirea olimpiadei de iarna din 1968.

Pe perioada manifestarii vor avea loc activitati de promovare a schiului fond, la care organizatorii pun la dispozitia fiecarui grup echipamente si instructori. Copiii vor participa de asemenea la diverse activitati distractive si educative: spectacole tematice, vizite la obiectivele din Parcul Natural Regional Vercors (pestera Choranche, muzeul Automatelor, muzeul Apei), seara festiva “ Masa Europei” dedicata prezentarii specialitatilor culinare din tarile participante si o zi la patinoarul din Grenoble. Participantii vor avea ocazia sa lege prietenii cu copii din celelate tari europene, dar si de pe alte continente si vor vizita scoala din Autrans.

La manifestare este invitata sa participe  din fiecare tara o singura clasa formata din 18-22 de elevi cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani. Copiii care vor reprezenta Romania la Foulee Blanche vor fi insotiti de animatorii Centrului de Initiativa pentru Mediu, cu experienta indelungata in activitati extrascolare (tabere, excursii, petreceri pentru copii, etc).

In urma parteneriatului dintre Centrul de Initiativa pentru Mediu Cluj-Napoca si Federatia Nationala Liga de Invatamant din Franta aproximativ 70 de copii din Margau, Belis, Campia Turzii si Cluj-Napoca s-au bucurat de aceste manifestari in 2005, 2006 si 2008.

Centrul de Initiativa pentru Mediu Cluj-Napoca este o organizatie neguvernamentala care activeaza de 5 ani in domeniul protectiei  si educatiei pentru mediu in Muntii Apuseni, Sureanu si Semenic, implementand programe pentru comunitatile locale din aceste zone.

Persoana de contact
Calin Voda  0264593254
www.crim.ro

View more presentations from vasibin.