Acasa
Despre noi
Proiecte
Servicii
Arhiva
Parteneri
Media
Contact

Evenimente
  • No events.

Links
Adventure Camps
Crim Tabere
Federatia Romana de Speologie
Fonduri UE
La Foulee Blanche
Specialisti in tabere
Tabara Suncuius

« »

Curs de formare animatori pentru Centre de vacanta

Centrul de Initiativa pentru Mediu in colaborare cu Adventure CAMPS organizeaza curs de formare animatori pentru centre de vacanta-modulul de formare generala.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se angajeze ulterior (in perioada vacantelor scolare si nu numai) in centre de vacanta/companii care organizeaza tabere si alte forme de educatie a tinerilor si copiilor prin metode active non-formale.

Perioada: 10 – 17 aprilie 2009
Cursul incepe in data de 10 aprilie 2009 la ora 14.00 si se termina in data de 17 aprilie 2009 la ora 12.00.
Locul de desfasurare: Cabana Nora, Rau Sadului, jud. Sibiu.

Sosirea participantilor se face in data de 10 aprilie, incepand cu ora 10.00.

Un ciclu complet de formare a animatorilor, este compus din 3 module si poate fi parcurs intr-o perioada maxima de 30 de luni:
1. Modulul de formare generala – in cadrul caruia vei dobandi cunostinte teoretice referitoare la animatori si animatie in centrele de vacanta;
2. Modulul practic – consta in participarea timp de 14 zile la o tabara, pentru a pune in practica cunostintele dobandite in cadrul modulului de formare generala;
3. Modulul de perfectionare / calificare – care are ca scop aprofundarea cunostintelor si acoperirea eventualelor lacune din ciclul de formare sau calificarea intr-una sau mai multe activitati care se desfasoara in centrele de vacanta.

Contributie financiara pentru modul de formare generala este 650 RON.
Aceasta include:
·         7 nopti/8 zile cazare si masa
·         instruirea asigurata de lectori romani
·         suportul de curs

Conditie de participare: varsta minima 18 ani.

Numar limitat de locuri. va selecta dintre cursanti colaboratori pentru tabere si alte activitati organizate incepand din mai 2009 (retributia medie/zi de colaborare este de 50 ron). Asta inseamna ca in 2 saptamani de colaborare recuperezi banii investiti in curs.

Adventure CAMPS

Inscrierea se face prin completarea si expedierea formularului de inscriere, a unui Curriculum Vitae si achitarea contributiei financiare.
Expedierea formularului de inscriere si a CV-ului se face prin e-mail la adresa office@crim.ro sau prin fax la numarul 0264-593254.

Modalitate de achitare a contributiei financiare: virament in contul CRIM RO 83 BTRL 0130 1205 9276 72XX, deschis la Banca Transilvania Cluj-Napoca, cu explicitarea «taxa stagiu animatori » si «numele persoanei» pentru care se expediaza taxa sau direct la sediul asociatiei.

Termen limita de inscriere : 25 martie 2009.

Informatii suplimentare pot fi oferite prin
e-mail: office@crim.ro
telefonic: 0264-593254, 0744-915591-Corina Boldor.

Descarcati formularul

Tags: