Acasa
Despre noi
Proiecte
Servicii
Arhiva
Parteneri
Media
Contact

Evenimente
  • No events.

Links
Adventure Camps
Crim Tabere
Federatia Romana de Speologie
Fonduri UE
La Foulee Blanche
Specialisti in tabere
Tabara Suncuius

« »

Concurs de participare la stagiu de formare animatori si rangeri

 

 Centrul de Initiativa pentru Mediu in parteneriat cu Parcul Natural Apuseni, Asociatia Culture Loisire Vacances din Franta si Parcul Natural Vercors din Franta, deruleaza proiectul “Calificari pentru profesionistii naturii” finantat in cadrul programului Lifelong Learning Programme, conform Contractului de finantare: LLP-LdV/VETPRO/2008/RO/043.
Activitatile din proiect constau in stagii de pregatire profesionala si schimburi de experienta ale animatorilor CRIM in cadrul Asociatia CLV (Culture, Loisire, Vacances) din Franta si ale rangerilor PNA in cadrul  Parcului Natural Vercors din Franta.
In vederea derularii acestor stagii CRIM si Parcul Natural Apuseni lanseaza prezentul apel de candidaturi pentru cele 14 locuri disponibile in echipele care vor participa la stagiile de formare, 8 locuri prentru animatori si 6 locuri pentru rangeri.
Durata stagiilor este de 2 saptamani, in cadrul carora se vor desfasura activitati de formare profesionala, schimburi de experienta si de bune practici, in cadrul unui program de formare personalizat, a carui finalitate este dobandirea unui certificat de competente Europass, specific fiecarui animator si ranger participant.
Perioadele in care vor avea loc stagiile sunt: 09 – 22 iulie si 18 – 31 august 2009. Acestea sunt datele efective de stagiu, transportul nu intra in aceasta perioada.

Nr de locuri disponibile:
Iulie 8: 5 animatori si 3 rangeri;
August 6: 3 animatori si 3 rangeri;

Costurile de pregatire lingvistica, transport, cazare si masa si formare profesionala in Franta sunt acoperite din bugetul proiectului.

Pentru a participa la procesul de selectie va rugam sa ne trimiteti pe office@crim.ro dosarul de candidatura care trebuie sa contina un CV format Europass (http://www.europass-ro.ro/index.php?page=cve) completat si o scrisoare de intentie, in care veti mentiona si perioada pentru care optati precum si disponibilitatea de a calatori pentru 2 saptamani in afara tarii, pana cel mai tarziu in 15 februarie 2009.

Criteriile de selectie: 

  • experienta profesionala de cel putin 1 an in desfasurarea activitatilor educative cu copii;
  • cel putin studii liceale incheiate si certificate;
  • cunoasterea limbii franceze la nivel minim de conversatie;
  • participarea anterioara la un stagiu de pregatire profesionala ca animator de centre de vacanta
  • disponibilitate de a calatori in afara tarii pentru doua saptamani ;

 Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa office@crim.ro sau telefonic la numarul 0264 593 254.

 Competitia este deschisa in mod egal tuturor celor care doresc sa se inscrie, singurele criterii care conteaza sunt competenta si dorinta de a invata lucruri noi intr-un mediu cultural diferit!